Monday, December 5, 2011

Ketika Ini

yang ada ketika ini hanyalah mood membaca dan mendengar,

sekian.


14 comments:

  1. kau buat aku download album terbaru mereka yang hanya ada 6 buah lagu.

    ReplyDelete
  2. Lara Hani : tidur itu keperluan...heh

    Amalina : power! aku tumpang gembira...haha

    ReplyDelete
  3. Cikgu Bayam : mud menulis telah lari ke hutan

    Ayie : ada lah sikit, karya2 local dari teman2 dan juga kisah2 perjuangan golongan kiri dulu2

    Bidadari Sorga : tidur itu satu keperluan...heh

    Ghost : ya, manusia ni terlalu kompleks...kan

    ReplyDelete
  4. pak lang, mu kena ada kotak rait 'email follow up comments to...'

    susah betul aku nak follow komen2 seterusnya

    ReplyDelete
  5. aku tak pernah ambik tau
    pun pasal mnatang tu

    hahaha

    ReplyDelete
  6. benda itu terjadi secara default ya

    hakikat yang kau punya ni lain maknanya kau lebih tahu daripada aku haha

    ReplyDelete
  7. serius aku tak tau wahai aberun

    hahaha

    tengok lah nnt kalau aku rajin
    akan aku cuba2 cari

    ReplyDelete